Izkoristite popust ob registraciji.

Politika zasebnosti

PIŠKOTKI

Pri obisku naše spletne strani se na vaš računalnik naložijo piškotki. Piškotki so majhne datoteke, katerih naloga je optimiziranje spletne strani. Večina piškotkov, ki omogočajo enostavno in boljšo izkušnjo se po seji brskalnika samodejno izbrišejo (začasni piškotki).

Informacije, ki jih zbirajo piškotki so anonimne in ne vključujejo vaših osebnih podatkov. Brskalnik lahko nastavite tako, da sprejmete samo osnovne-nujne piškotke, analitične in oglaševalske piškotke. Pri zavrnitvi piškotkov, lahko pride do tega, da vam nekatere funkcije na spletni strani ne bodo delovale oziroma ne bodo na voljo.

 1. Osnovni piškotki oziroma začasni piškotki prenehajo delovati, ko zaprete spletni brskalnik, v katerem ste si nekaj ogledovali. Tukaj se shranjujejo samo začasni podatki.
 2. Analitični piškotki, ti piškotki se uporabljajo za analize prodaje, si zapomnijo vaš jezik, uporabniško ime.
 3. Oglaševalski piškotki, ti piškotki se uporabljajo za oglaševanje, namenjeni da vam prikažejo bolj ciljane oglase in merijo učinkovitost oglaševalskih akcij.

Katere piškotke boste uporabili se vedno odločate sami. Lahko jih vedno odstranite ali pa si v brskalniku nastavite, da se vam piškotki ne shranjujejo.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

Zasebnost strank nam je zelo pomembna, zato podjetje Tina Šetina s.p. spoštuje vašo zasebnost in varstva osebnih podatkov, katero nam posredujete z obiskom na naših spletnih straneh oziroma trgovinah. Vsi posredovani podatki so skrbno varovani pred vdorom tretjih oseb oziroma nepooblaščenim osebam.

Upravljalec in kontakt

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Tina Šetina s.p., Podrečje 52, 1230 Domžale. Na vaša vprašanja v zvezi s to Politiko zasebnosti, zaupnosti osebnih podatkov, načinu obdelave ali na vaše zahteve v zvezi z uveljavljenjem pravic v zvezi z osebnimi podatki, bomo odgovorili v najkrajšem možnem času preko elektronskega naslova info@ekobojevnik.si. Stik z odgovorno osebo lahko vzpostavite tudi preko zgoraj navedenega naslova.

Politika podjetja Tina Šetina s.p. je skladna z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) in zakonodajo Republike Slovenije.

Z nakupom v spletni trgovini uporabnik dovoljuje, da Tina Šetina s.p. kot ponudnik, podatke obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter določil evropske Uredbe na področju varovanja osebnih podatkov (v nadaljevanju GDPR).

Tina Šetina s.p. zagotavlja, da vse osebne podatke uporabnika spletne trgovine in prav tako ostale podatke, zbrane v fazi nakupa, ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščeni tretji osebi. Vsi podatki so zaupne narave.

Za varovanje podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, da si zagotovi varnost svoje mobilne naprave, računalnika itd., kot tudi za varovanje svojih gesel na e-mailu z ustrezno programsko (protivirusno) zaščito.

Pri spletnem nakupu se obdelujejo sledeči osebne podatke in ti so:

 • Ime in priimek
 • Naslov, mesto in poštna številka
 • Država
 • Kontakti telefon
 • Kupljeni artikel in znesek
 • Način plačila
 • Skupni znesek za plačilo

Vse navedene podatke potrebujemo za pripravo izdelka in kasnejšo dostavo. V primeru, da teh podatkov ne posredujete, vam ne moremo izpolniti obveznost, ki izhaja iz naročila.

 
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino